dilluns, 19 de desembre de 2016

5 ANYS B: PERQUÈ DIUEN " DENTS DE LLET" A LES DENTS QUE ENS CAUEN?


PERQUÈ DIUEN " DENTS DE LLET" A LES DENTS QUE ENS CAUEN?

EL PASSAT DIA EN GRAN ROTLLANA, TOTS ASSEGUTS VAREM COMENÇAR A XERRAR DE LES DENTS QUE ENS COMENÇAVEN A CAURE I DEL QUE ENS PASSAVA QUAN AIXÒ SUCCEÏA.
A PARTIR D’AQUEST MOMENT ES VA ESTABLIR UNA CONVERSA MOLT INTERESSANT I VA SORGIR LA PREGUNTA… COM ES DIUEN AQUESTES DENTS QUE ARA ENS COMENCEN A CAURE? TOTS TENIEN MOLT CLARA LA RESPOSTA: “DENTS DE LLET”. LLAVORS VAREM PASSAR A UNA ALTRE PREGUNTA: LES DENTS SÓN DE LLET? VOLEU DIR QUE ESTAN FETES DE LLET?
A LA RESPOSTA D’AQUESTA NOVA SITUACIÓ ES VAREN GENERAR MOMENTS DE DUBTES I ALHORA ALTRES RESPOSTES QUE VAREM  ANOTAR A LA NOSTRA PISSARRA.

VAREM QUEDAR QUE QUAN ARRIBÀS NA Mª ELENA PODRIEM INVESTIGAR SI ERA CERT QUE LES DENTS ESTAVEN FETES DE LLET O QUÈ TENIEN DEDINS. SI LES NOSTRES APORTACIONS I HIPÒTESIS EREN CERTES O PEL CONTRARI HAURIEM DE CANVIAR.
DESPRÉS DE FER LA NOSTRA RECERCA, CONFIRMAR LA NOSTRA CONVERSA I VEURE QUÈ TENIEM LES DENTS DEDINS. PER EQUIPS DE TREBALL COOPERATIU VAREM ESCRIURE ELS COMPONENTS QUÈ TENIEN I VAREN FER EL DIBUIX  DE LA DENT AMB ESTRUCTURA DE FULL GIRATORI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada